vacatures

Werken bij VeriCon, de innovatieve ingenieurs voor de bouw.

VeriCon is een innovatief, ambitieus, allround ingenieursbureau voor de bouw en bouwconstructies. We werken voor alle mogelijke marktpartijen in de bouw aan een grote variëteit aan projecten. Dit doen we met een enthousiast team van betrokken medewerkers die in een open en zelfstandige werksfeer hun kennis en expertise aan de projecten toevoegen. De werkzaamheden worden uitgevoerd met een uitgebreid pakket aan geavanceerde rekensoftware en modelleren en tekenen uitsluitend in 3D.

Om onze ambities verder te verwezenlijken zijn deskundige, enthousiaste mensen nodig. Om te zorgen voor een goede match tussen jou en VeriCon worden kandidaten, na een eerste kennismaking, altijd uitgenodigd voor een gesprek met zowel toekomstige collega’s als met de projectmanager, vanzelfsprekend gevolgd door een arbeidsvoorwaardelijk gesprek. Dit alles om tot een goede match van beide kanten te komen!

VeriCon biedt een prettige, informele en open werkomgeving. Persoonlijke groei vinden wij erg belangrijk en we faciliteren dan ook verschillende opleidingsmogelijkheden. Binnen onze platte organisatiestructuur heerst een vrije en zelfstandige werksfeer.

Verdere informatie kun je inwinnen via 040 2954200. Sollicitaties, voorzien van curriculum vitae met een korte motivatie kunnen worden gericht aan werken@vericon.nl.
 

De volgende vacatures zijn beschikbaar: