werkwijze

innovatie & ontwikkeling
Door innovatief te werken met geavanceerde 3D-modellen kunnen alle bouwpartners gebruik maken van dezelfde informatie en zijn wij in staat heldere constructieve gegevens veel verder uit te werken dan voor een constructeur gebruikelijk is, met alle denkbare voordelen voor de prijsvorming. Fouten worden voorkomen en eventuele wijzigingen kunnen snel en eenvoudig worden doorgevoerd. Met een koppeling van onze 3D-modellen aan ERP systemen en productiefaciliteiten bij bouwpartners wordt zo een hoge mate van efficiency behaald. En daar blijven we, samen met onze bouwpartners, voortdurend in ontwikkelen.

integreren & oplossen
We zijn 100% BIM en integreren met enthousiasme alle kennis en kunde binnen het bouwproject, waarmee het combineren van werkzaamheden mogelijk wordt. Constructieve gegevens kunnen op deze wijze in een vroeg stadium zover uitgewerkt worden, zodat in de fase van prijsvorming en uitvoering veel vragen en open einden reeds opgelost zijn. Met deze integrale werkwijze bevorderen we de soepele voortgang en uitvoering van het bouwproces.

optimaal samenwerken
Het optimale resultaat wordt uitgedrukt in kwaliteit, budget en tijd. Samenwerking is een succesfactor, binnen het project en ook binnen ons bureau.
De projectleider is de schakel tussen de projectpartners en VeriCon; helder en oplossingsgericht informatie uitwisselen en begeleiding van het deskundige projectteam, zorgen dat budget en planning optimaal bewaakt worden en schept ruimte om de kwaliteit te overtreffen. Zo kunnen bouwpartners zorgeloos nog economischer en efficiënter kunnen bouwen.

Mocht u hier meer over willen weten, neem dan contact met ons op. U kunt vragen naar Jos Hoonhout.

Waterlandplein 313 appartementen Amsterdam
Kantoor Interconnect 's-Hertogenbosch
Werkwijze-3
Werkwijze-4